O le a le mea ua faia e le DHZ FITNESS i le fa'aauauina pea o le fa'aleleia o tausaga tau pisinisi?

Faaputuputu ma tupu

O le suiga muamua o pisinisi (Industry 1.0) na faia i Peretania.Alamanuia 1.0 na fa'aosoina e le ausa e fa'alauiloa ai masini;o le suiga lona lua o alamanuia (Industry 2.0) na fa'aosoina e le eletise e fa'alauiloa ai le tele o gaosiga;o le suiga lona tolu o alamanuia (Industry 3.0) na faʻauluina e tekinolosi faʻamatalaga faʻaeletoroni faʻalauteleina le masini;i le avea ai o se sui o le pisinisi pisinisi a Saina, ua taulamua le DHZ Fitness i le ulufale atu i le vaitau o le Alamanuia 3.0, ona matou ulufale ai lea i le DHZ i le vaitau o le 3.0 faatasi.

01 Otometi o le fa'aogaina

O le gaosiga o se masini faʻamalositino e manaʻomia e ala i le faʻagasologa o le faʻaogaina, masini, uʻamea, faʻafefe, ma faʻapotopotoga.I aso nei, o le DHZ's electronic numerical control automation technology ua lauiloa i faiga eseese.DHZ's otometi leisa tipi, ma blanking meafaigaluega o oloa sili ona maualuga uma na gaosia i Iapani.

fou2-11 fou2-13

02 Otometi masini

O le faʻalauiloaina o le masini CNC e le gata ina faʻaleleia ai le gaosiga o le gaosiga, ae o loʻo tuʻuina atu ai foi se faʻamaoniga mausali mo le lelei o oloa a le DHZ, ma o le saʻo o le masini masini e toetoe lava a oʻo atu i se mea sese.

fou2-10 fou2-12

03 Otometi uelo

O le faʻagasologa autu e aʻafia ai le ola tautua o meafaigaluega faʻamalositino o le uʻamea, ma o le auupega faʻataulāitu e faʻamautinoa ai le lelei o le faʻagasologa o le faʻaogaina o le faʻalauiloaina o masini faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi.

fou2-1

04 Otometi fa'asa

Ole laina ole gaosiga ole DHZ e aofia ai le aveeseina otometi ele, togafitiga faʻamaʻaʻaina o le vevela, faʻafetaui lanu saʻo komepiuta, faʻapipiʻiina o polokalame, ma isi faiga.

fou2-5 fou2-9

Alualu i Luma

Talu ai na fa'atūina e Siamani le Alamanuia 4.0 (o lona uiga, o le suiga fa'apisinisi lona fa e ta'ua fo'i o pisinisi atamai).Mulimuli ane, o atunuu i le salafa o le lalolagi na gauai totoʻa ma amata ona filifili le tasi i le isi, taumafai mo le aia tatau e tautala ai i le fale gaosi oloa.

Afai e vaevaeina e tusa ai ma le tulaga o le Siamani Alamanuia 4.0, o le vaega autu o pisinisi a Saina o loʻo i ai pea i le tulaga o le "faia mo le 2.0, faʻalauiloaina le 3.0, ma le atinaʻeina i le 4.0".Na ave le DHZ Fitness mai le 2.0 i le 3.0 mo le 15 tausaga atoa.E tusa ai ma le “Made in China 2025″ fuafuaga fa'ata'atia, o le uiga o le DHZ o lo'o i lalo o le fa'amuamua o le fa'atauaina o le "lelei" ma le "malosi", o le a fa'aauau pea ona ta'alo mautu mo le isi 15 tausaga.

fou2-4 fou2-3 fou2-2 fou2-8 fou2-6


Taimi meli: Iuni-16-2022